Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
伦敦枪声 冰与火之队
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wanquan zal de hoekschop nemen. Hansheng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xiguan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiguan draait met de bal, schiet en ... Zhanbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
伦敦枪声 - 冰与火之队 0:1

5e minuut.
Tieling rent richting de bal. Tieling met een sublieme pass. Hansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansheng schiet op doel. Zhanbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
伦敦枪声 - 冰与火之队 0:2

15e minuut.
Liming rent richting de bal. Yuanzhang speelt de bal door. Dongbo speelt de bal door. Tiesuo rent richting de bal. Tiesuo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hongbin geeft een hoge lob. Lvyin is nu in balbezit. Hongbin begaat een overtreding. Lvyin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Yunrui trapt de bal weg van het doel. Yunwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruoyun begaat een overtreding. Ruoyun krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Tieling passt de bal in één keer door. Hansheng is nu in balbezit. Liming rent richting de bal. Liming schiet op doel. Zhanbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
伦敦枪声 - 冰与火之队 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 伦敦枪声 46%, 冰与火之队 54%.
伦敦枪声 - 冰与火之队 0:3

47e minuut.
Yunwei geeft een lange en hoge pass. Daar is Liming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liming passt de bal in één keer door. Hansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansheng draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zhanbo bokst de bal weg.

64e minuut.
Xiguan is nu in balbezit. Liming rent richting de bal. Liming speelt de bal door. Hansheng rent richting de bal. Hansheng schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
伦敦枪声 - 冰与火之队 0:4

67e minuut.
Hongbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lvyin rent richting de bal. Ruoyun begaat een overtreding. Ruoyun krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 伦敦枪声 64%, 冰与火之队 36%.
伦敦枪声 - 冰与火之队 0:4