Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inlarus LiverpoolU23
Normal Tactiek 424
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tingwei onderschept slim de pass. Tingwei probeert naar een medespeler te passen. Shishi rent richting de bal. Shishi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inlarus - LiverpoolU23 0:1

8e minuut.
Yangshan onderschept slim de pass. Yangshan met een sublieme pass. Tianze is nu in balbezit. Shishi verovert de bal door een tackle van achteren. Shishi schiet op doel. Yanbing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Keyu rent richting de bal. Yangshan rent richting de bal. Ruowen begaat een overtreding. Ruowen krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Yihu met een sublieme pass. Yelei bereikt de bal nog maar net als eerste. Donghai onderschept slim de pass. Chengfang onderschept slim de pass. Chengfang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Keyu is nu in balbezit. Yangshan rent richting de bal. Donghai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Donghai krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Mingtai onderschept slim de pass. Mingtai passt de bal met de wreef. Shishi probeert naar een medespeler te passen. Tingwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tingwei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mingtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingtai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yangshan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yihu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ruowen geeft een hoge lob. Kangchun kopt de bal weg. Daar is Shishi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shishi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tianze de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inlarus 51%, LiverpoolU23 49%.
Inlarus - LiverpoolU23 0:1

54e minuut.
Mingtai verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ruowen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yangshan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruowen raakt geblesseerd tijdens het duel. Mingtai komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Menglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Menglin geeft de bal voor. Tingwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tingwei haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tianze de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Weiming rent richting de bal. Weiming geeft een lange en hoge pass. Youguo geeft een lange en hoge pass. Chengfang is nu in balbezit. Chengfang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Yanmin rent richting de bal. Shishi verovert de bal door een tackle van achteren. Shishi passt de bal zonder na te denken. Tingwei is nu in balbezit. Tingwei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inlarus 46%, LiverpoolU23 54%.
Inlarus - LiverpoolU23 0:1