Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
西安狼 容容容容
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten average
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Liping is nu in balbezit. Liping passt de bal met de wreef. Zhongmou is nu in balbezit. Xiaosu is nu in balbezit. Xiaosu draait met de bal, schiet en ... `Strong` Qiang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Mingzi trapt de bal weg. Zhongliang probeert naar een medespeler te passen. Liping rent richting de bal. Liping haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
西安狼 - 容容容容 1:0

23e minuut.
Zhongliang speelt de bal door. Hongdao heeft problemen om de bal te vangen. Hongdao passt de bal met de wreef. Liping rent richting de bal. Liping draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Yuansheng is nu in balbezit. Yuansheng geeft de bal voor. Klungelig pakt Xuhui de bal. Zhongliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongliang geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
西安狼 - 容容容容 2:0

35e minuut.
Xuhui speelt de bal door. Chenglei heeft problemen om de bal te vangen. Xiaosu rent richting de bal. Chenglei rent richting de bal. Chenglei schiet op doel. `Strong` Qiang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. `Strong` Qiang met een sublieme pass. Xiaosu kan de bal niet met de borst controleren. Xiaosu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Xiaosu verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaosu passt de bal in één keer door. Chenglei is nu in balbezit. Chenglei haalt uit met een fantastische trap. `Strong` Qiang probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 西安狼 50%, 容容容容 50%.
西安狼 - 容容容容 2:0

47e minuut.
Zhongliang is nu in balbezit. Qidi begaat een overtreding. Zhongliang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zhongliang met een snel genomen vrije trap. Mingzi kopt de bal weg. Liping is nu in balbezit. Liping draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Chunri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziqian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yuansheng geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Haoran rent richting de bal. Zhongliang onderschept slim de pass. Zhongliang passt de bal met de wreef. Liping bereikt de bal nog maar net als eerste. Liping draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
西安狼 - 容容容容 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 西安狼 43%, 容容容容 57%.
西安狼 - 容容容容 3:0