Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
容容容容 西安狼
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Luosi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xuhui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Senlin is nu in balbezit. Senlin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Hongdao passt de bal zonder na te denken. Wanyi geeft een hoge lob. Zhongmou is nu in balbezit. Senlin verovert de bal door een tackle van achteren. Senlin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongmou geeft een hoge lob. Shicheng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liping rent richting de bal. Liping draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ziqian geeft een hoge lob. Liping is nu in balbezit. Shicheng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liping is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zhongmou komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 容容容容 46%, 西安狼 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
容容容容 - 西安狼 0:0

48e minuut.
Wanyi rent richting de bal. Zhongmou onderschept slim de pass. Zhongmou passt de bal in één keer door. Hongdao rent richting de bal. Hongdao haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Senlin kopt de bal weg. Beihai geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wanyi de bal onder controle te krijgen. Liping rent richting de bal. Liping haalt uit met een fantastische trap. Miaozhou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Zhongmou is nu in balbezit. Zhongmou geeft een hoge lob. Haoran kopt de bal weg. Senlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Senlin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Chunri rent richting de bal. Chunri geeft de bal voor. Beihai heeft problemen om de bal te vangen. Chenglei rent richting de bal. Chenglei schiet op doel. `Strong` Qiang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
容容容容 - 西安狼 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 容容容容 42%, 西安狼 58%.
容容容容 - 西安狼 1:0