Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real.AFY 尤各瓦尔
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Kexin kopt de bal weg. Jianshuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Debang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jianshuo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jianshuo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Xueyu speelt de bal door. Yanming bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafeng begaat een overtreding. Dafeng krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Debang geeft een lange en hoge pass. Liaoyang kan de bal niet met de borst controleren. Xueyu verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaoxin rent richting de bal. Xiaoxin haalt uit met een fantastische trap. `Army` Jun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Hongbo geeft een lange en hoge pass. Nantian heeft problemen om de bal te vangen. Qidong bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaoyang verovert de bal door een tackle van achteren. Liaoyang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Klungelig pakt Dafeng de bal. Xiaoxin is nu in balbezit. Xiaoxin passt de bal met de wreef. Chenxiang rent richting de bal. Chenxiang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real.AFY 39%, 尤各瓦尔 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real.AFY - 尤各瓦尔 0:0

46e minuut.
Liaoyang rent richting de bal. Liaoyang passt de bal met de wreef. Daar is Dafeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiaoxin onderschept slim de pass. Xiaoxin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Weiwei heeft problemen om de bal te vangen. Xiaoxin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kexin probeert naar een medespeler te passen. Xiaoxin bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoxin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real.AFY - 尤各瓦尔 1:0

51e minuut.
Dafeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafeng geeft een lange en hoge pass. Xiangwei kopt de bal weg. Zhijie is nu in balbezit. Zhijie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hongbo geeft de bal voor. Yanming probeert de bal aan de voet te houden. Xueyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhijie is nu in balbezit. Zhijie probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real.AFY 51%, 尤各瓦尔 49%.
Real.AFY - 尤各瓦尔 1:0