Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
尤各瓦尔 Real.AFY
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Dafeng is nu in balbezit. Xiaoxin verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaoxin speelt de bal door. Klungelig pakt Chenxiang de bal. Chenxiang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Weiwei geeft een lange en hoge pass. Xiaoxin controleert de bal met de borst. Chenxing bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoxin verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaoxin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zhijie bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhijie passt de bal zonder na te denken. Liaoyang rent richting de bal. Liaoyang draait met de bal, schiet en ... Xiangwei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
尤各瓦尔 - Real.AFY 1:0

35e minuut.
Hongbo rent richting de bal. Hongbo geeft de bal voor. Dafeng rent richting de bal. Liaoyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaoyang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zhijie probeert naar een medespeler te passen. Xiangwei is nu in balbezit. Liaoyang verovert de bal door een tackle van achteren. Liaoyang haalt uit met een fantastische trap. Xiangwei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
尤各瓦尔 - Real.AFY 2:0

38e minuut.
Chenxiang heeft problemen om de bal te vangen. Chenxiang passt de bal met de wreef. Xueyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaoyang onderschept slim de pass. Liaoyang draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Weiwei verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaoxin verovert de bal door een tackle van achteren. Chenxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoxin bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoxin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 尤各瓦尔 51%, Real.AFY 49%.
尤各瓦尔 - Real.AFY 2:0

57e minuut.
Liaoyang rent richting de bal. Xueyu is nu in balbezit. Zhijie verovert de bal door een tackle van achteren. Liaoyang rent richting de bal. Liaoyang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Weikun rent richting de bal. Weikun met een sublieme pass. Xiangwei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liaoyang is nu in balbezit. Liaoyang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
尤各瓦尔 - Real.AFY 3:0

74e minuut.
Zhijie met een sublieme pass. Liaoyang is nu in balbezit. Xueyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaoyang verovert de bal door een tackle van achteren. Liaoyang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
尤各瓦尔 - Real.AFY 4:0

79e minuut.
Chenxiang is nu in balbezit. Daar is Xiaoxin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiaoxin passt de bal met de wreef. Chenxiang is nu in balbezit. Chenxiang schiet op doel. `Army` Jun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 尤各瓦尔 49%, Real.AFY 51%.
尤各瓦尔 - Real.AFY 4:0