Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inlarus 冰与火之队
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


16e minuut.
Daar is Yangshan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hansheng rent richting de bal. Liming is nu in balbezit. Liming haalt uit met een fantastische trap. Yanbing maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inlarus - 冰与火之队 0:1

24e minuut.
Keyu is nu in balbezit. Hansheng onderschept slim de pass. Yangshan is nu in balbezit. Hansheng is nu in balbezit. Hansheng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Yunrui met een harde bal richting middenveld. Nianfa kopt de bal weg. Yelei is nu in balbezit. Yelei haalt uit met een fantastische trap. Yunrui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inlarus - 冰与火之队 1:1

35e minuut.
Wanquan rent richting de bal. Wanquan probeert naar een medespeler te passen. Liming probeert naar een medespeler te passen. Hansheng is nu in balbezit. Hansheng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Yanmin de bal. Hansheng rent richting de bal. Hansheng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ruoyun verovert de bal door een tackle van achteren. Ruoyun geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yanmin de bal. Hansheng is nu in balbezit. Hansheng draait met de bal, schiet en ... Yanbing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Chengfang rent richting de bal. Chengfang passt de bal zonder na te denken. Yelei is nu in balbezit. Yelei haalt uit met een fantastische trap. Yunrui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inlarus - 冰与火之队 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inlarus 65%, 冰与火之队 35%.
Inlarus - 冰与火之队 2:1

51e minuut.
Yangshan heeft problemen om de bal te vangen. Liming bereikt de bal nog maar net als eerste. Liming passt de bal met de wreef. Hansheng heeft problemen om de bal te vangen. Hansheng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Chengfang onderschept slim de pass. Chengfang met een sublieme pass. Yelei bereikt de bal nog maar net als eerste. Yelei schiet op doel. Jinfen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Yuejin met een snelle inworp. Ruoyun heeft problemen om de bal te vangen. Yihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yihu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Nianfa met een sublieme pass. Chengfang is nu in balbezit. Chengfang geeft een lange en hoge pass. Yelei heeft problemen om de bal te vangen. Yelei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inlarus - 冰与火之队 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inlarus 49%, 冰与火之队 51%.
Inlarus - 冰与火之队 3:1