Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
冰与火之队 Inlarus
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Hansheng rent richting de bal. Hansheng passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Xiguan de bal. Chengfang onderschept slim de pass. Chengfang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yelei bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
冰与火之队 - Inlarus 0:1

6e minuut.
Nianfa rent richting de bal. Liming verovert de bal door een tackle van achteren. Liming passt de bal met de wreef. Hansheng is nu in balbezit. Hansheng haalt uit met een fantastische trap. Yanbing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Yanmin trapt de bal weg van het doel. Nianfa kopt de bal weg. Yelei probeert de bal aan de voet te houden. Chengfang rent richting de bal. Chengfang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Yanbing trapt de bal weg van het doel. Ruoyun probeert naar een medespeler te passen. Tianze is nu in balbezit. Hansheng verovert de bal door een tackle van achteren. Hansheng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kangchun geeft een hoge lob. Yangshan kopt de bal weg. Yihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yihu schiet op doel. Yunrui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
冰与火之队 - Inlarus 0:2

26e minuut.
Wanquan haalt uit met een fantastische trap. Tieling kopt de bal weg. Hansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansheng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tieling met de inworp. Liming is nu in balbezit. Liming geeft de bal voor. Daar is Wanquan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanquan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yanbing trapt de bal weg van het doel. Youguo kopt de bal weg. Liming rent richting de bal. Liming draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tianze is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liming. Tianze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tianze zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chengfang kopt de bal weg. Klungelig pakt Yelei de bal. Yelei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
冰与火之队 - Inlarus 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 冰与火之队 43%, Inlarus 57%.
冰与火之队 - Inlarus 0:3

56e minuut.
Nianfa kopt de bal weg. Chengfang is nu in balbezit. Chengfang passt de bal met de wreef. Yelei rent richting de bal. Yelei draait met de bal, schiet en ... Yunrui bokst de bal weg.

63e minuut.
Ruoyun rent richting de bal. Ruoyun passt de bal in één keer door. Hansheng rent richting de bal. Hansheng schiet op doel. Yanbing maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hansheng rent richting de bal. Hansheng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
冰与火之队 - Inlarus 1:3

67e minuut.
Hansheng rent richting de bal. Liming rent richting de bal. Hansheng rent richting de bal. Liming bereikt de bal nog maar net als eerste. Liming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Xiguan rent richting de bal. Yelei onderschept slim de pass. Yelei speelt de bal door. Tieling bereikt de bal nog maar net als eerste. Tieling haalt uit met een fantastische trap. Yanbing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 冰与火之队 52%, Inlarus 48%.
冰与火之队 - Inlarus 1:3