Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
不三不四 合川学生军
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.6
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aowei met een snelle inworp. Teng bereikt de bal nog maar net als eerste. Teng geeft de bal voor. Lifa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
不三不四 - 合川学生军 1:0

37e minuut.
Fangping speelt de bal door. Yuzhi rent richting de bal. Lifa onderschept slim de pass. Junming bereikt de bal nog maar net als eerste. Junming haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Yuzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aowei verovert de bal door een tackle van achteren. Aowei speelt de bal door. Lifa rent richting de bal. Lifa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 不三不四 39%, 合川学生军 61%.
不三不四 - 合川学生军 1:0

60e minuut.
Dongfang speelt de bal door. Guangmei rent richting de bal. Guangmei passt de bal in één keer door. Jiagui rent richting de bal. Jiagui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Longyan kopt de bal weg. Xinchun is nu in balbezit. Baiqun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Xinchun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jiagui legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 不三不四 56%, 合川学生军 44%.
不三不四 - 合川学生军 1:0