Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
鲁能老男孩 Guangzhou Evergrande
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Lvyin geeft een hoge lob. Qinglong rent richting de bal. Qinglong geeft de bal voor. Xingtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingtai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Xingtai is nu in balbezit. Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingtai verovert de bal door een tackle van achteren. Xingtai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
鲁能老男孩 - Guangzhou Evergrande 0:1

16e minuut.
Xingde verovert de bal door een tackle van achteren. Xingde geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mingjian de bal. Nantian verovert de bal door een tackle van achteren. Nantian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
鲁能老男孩 - Guangzhou Evergrande 1:1

17e minuut.
Mingjian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guangrong komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Desheng is nu in balbezit. Zhongxun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Desheng raakt geblesseerd tijdens het duel. Xingde zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nantian krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Bingbing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qigang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Shihong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shihong geeft een lange en hoge pass. Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingtai is nu in balbezit. Xingtai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Jijun passt de bal zonder na te denken. Daar is Zhongxun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhongxun met een sublieme pass. Nantian is nu in balbezit. Nantian haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 鲁能老男孩 41%, Guangzhou Evergrande 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
鲁能老男孩 - Guangzhou Evergrande 1:1

52e minuut.
Yunqun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunqun geeft een lange en hoge pass. Hongzhi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Shihong de bal. Shihong geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zhongxun met een snelle inworp. Daar is Shihong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shihong geeft een hoge lob. Xingtai rent richting de bal. Xingtai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Shihong onderschept slim de pass. Shihong geeft een hoge lob. Daar is Yuanhao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xingtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingtai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 鲁能老男孩 48%, Guangzhou Evergrande 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
鲁能老男孩 - Guangzhou Evergrande 1:1