Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guangzhou Evergrande 鲁能老男孩
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Yuanhao probeert naar een medespeler te passen. Han is nu in balbezit. Han probeert naar een medespeler te passen. Nantian rent richting de bal. Nantian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Yuanhao probeert naar een medespeler te passen. Nantian is nu in balbezit. Nantian haalt uit met een fantastische trap. Mingjian kopt de bal weg. Daar is Bingbing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Xingtai heeft problemen om de bal te vangen. Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingtai onderschept slim de pass. Mizong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Qinglong geeft een lange en hoge pass. Daar is Xingtai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuanhao rent richting de bal. Mizong verovert de bal door een tackle van achteren. Mizong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Han speelt de bal door. Nantian is nu in balbezit. Bingbing bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantian verovert de bal door een tackle van achteren. Nantian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Yuanhao probeert naar een medespeler te passen. Bingbing is nu in balbezit. Nantian verovert de bal door een tackle van achteren. Nantian draait met de bal, schiet en ... Qigang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guangzhou Evergrande 64%, 鲁能老男孩 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guangzhou Evergrande - 鲁能老男孩 0:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tianshun met de inworp. Yunqun met een sublieme pass. Xingtai rent richting de bal. Xingtai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guangzhou Evergrande - 鲁能老男孩 1:0

52e minuut.
Lvyin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Xixian komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Xixian geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tianshun met een snelle inworp. Mizong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Yunqun probeert naar een medespeler te passen. Xingtai rent richting de bal. Yin begaat een overtreding. Xingtai wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Xingtai kan niet meer verder spelen. Huanyu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bingbing verovert de bal door een tackle van achteren. Yunqun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunqun geeft een hoge lob. Huanyu rent richting de bal. Huanyu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Yangjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Yangjie probeert naar een medespeler te passen. Mingjian rent richting de bal. Nantian verovert de bal door een tackle van achteren. Nantian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guangzhou Evergrande - 鲁能老男孩 1:1

80e minuut.
Jijun geeft een lange en hoge pass. Yangjie probeert de bal aan de voet te houden. Nantian rent richting de bal. Nantian haalt uit met een fantastische trap. Qigang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guangzhou Evergrande - 鲁能老男孩 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guangzhou Evergrande 60%, 鲁能老男孩 40%.
Guangzhou Evergrande - 鲁能老男孩 1:2