Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mdl 利物浦队
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Xianzi rent richting de bal. Fengyun is nu in balbezit. Xianzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fengyun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fengyun kan niet meer verder spelen. Ende komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Ende met de inworp. Yuedong rent richting de bal. Qinghu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yuedong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Yuedong neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Yongpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongpo geeft de bal voor. Bao rent richting de bal. Youpeng onderschept slim de pass. Youpeng schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Bao geeft de bal voor. Tingfeng is nu in balbezit. Tingfeng passt de bal zonder na te denken. Hanyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanyuan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Yuedong kopt de bal weg. Youpeng rent richting de bal. Shile rent richting de bal. Youpeng verovert de bal door een tackle van achteren. Youpeng schiet op doel. Siliang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mdl 43%, 利物浦队 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mdl - 利物浦队 0:0

63e minuut.
Qinghu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qingfeng is nu in balbezit. Qingfeng speelt de bal door. Youpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Youpeng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mdl - 利物浦队 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mdl 45%, 利物浦队 55%.
mdl - 利物浦队 1:0
mdl