Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
不三不四 JJ.CR7
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 15
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Huilin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanduo met een sublieme pass. Baiqun is nu in balbezit. Lianxiang onderschept slim de pass. Lianxiang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Lu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yugang rent richting de bal. Yugang passt de bal zonder na te denken. Beiping is nu in balbezit. Beiping haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Teng rent richting de bal. Teng geeft de bal voor. Daar is Shuwei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lifa rent richting de bal. Lifa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lifa rent richting de bal. Junming bereikt de bal nog maar net als eerste. Lifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lifa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Baiqun bereikt de bal nog maar net als eerste. Huilin probeert naar een medespeler te passen. Lianxiang rent richting de bal. Beiping rent richting de bal. Beiping haalt uit met een fantastische trap. Mingtai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 不三不四 52%, JJ.CR7 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
不三不四 - JJ.CR7 0:0

71e minuut.
Aowei passt de bal in één keer door. Teng rent richting de bal. Teng speelt de bal door. Lifa is nu in balbezit. Lifa draait met de bal, schiet en ... Gangqiang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Inworp. Shuwei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huilin speelt de bal door. Ertai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertai geeft de bal voor. Mingtai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Aowei passt de bal met de wreef. Junming rent richting de bal. Junming passt de bal in één keer door. Lifa rent richting de bal. Lifa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Beiping passt de bal zonder na te denken. Lianxiang is nu in balbezit. Lilai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianxiang onderschept slim de pass. Lianxiang haalt uit met een fantastische trap. Mingtai bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 不三不四 59%, JJ.CR7 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
不三不四 - JJ.CR7 0:0