Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xueba 合川学生军
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Youpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Youpeng probeert naar een medespeler te passen. Xiaokang geeft een lange en hoge pass. Jiagui rent richting de bal. Jiagui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Yingfa verovert de bal door een tackle van achteren. Along bereikt de bal nog maar net als eerste. Along speelt de bal door. Zhiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Zhiyi is nu in balbezit. Yuzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiyi verovert de bal door een tackle van achteren. Along rent richting de bal. Along haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Youpeng heeft problemen om de bal te vangen. Yuzhi onderschept slim de pass. Yuzhi geeft de bal voor. Jianye is nu in balbezit. Jianye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jianye speelt de bal door. Fangming rent richting de bal. Yingfa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yingfa krijgt een gele kaart. Fangming is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jianye kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
xueba - 合川学生军 0:1

37e minuut.
Fangming kopt de bal weg. Jianye bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoxu begaat een overtreding. Xiaoxu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Taihua geeft de bal voor. Daar is Guangmei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhiyi rent richting de bal. Zhiyi haalt uit met een fantastische trap. Guihua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
xueba - 合川学生军 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xueba 43%, 合川学生军 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
xueba - 合川学生军 1:1

47e minuut.
Xiaokang geeft een lange en hoge pass. Jianye bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianye passt de bal met de wreef. Fangming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangming schiet op doel. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Xiaokang speelt de bal door. Jianye rent richting de bal. Jianye geeft een lange en hoge pass. Fangming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangming geeft de bal voor. Guozheng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Taihua geeft de bal voor. Klungelig pakt Haiyong de bal. Haiyong geeft een lange en hoge pass. Zhiyi rent richting de bal. Zhiyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xueba 35%, 合川学生军 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
xueba - 合川学生军 1:1