Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guangzhou Evergrande 利物浦队
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.9
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Shihong rent richting de bal. Shihong geeft de bal voor. Daar is Xianzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xingtai rent richting de bal. Xingtai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Siliang met een harde bal richting middenveld. Qinghu rent richting de bal. Yunqun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yunqun krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Zhizun onderschept slim de pass. Zhizun geeft de bal voor. Bingbing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hanyuan rent richting de bal. Hanyuan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhongxun met een snelle inworp. Shihong is nu in balbezit. Shihong geeft een lange en hoge pass. Xingtai krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Qinghu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yunqun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunqun passt de bal in één keer door. Xingtai is nu in balbezit. Xingtai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Siliang met een harde bal richting middenveld. Jianrong kopt de bal weg. Hanyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanyuan haalt uit met een fantastische trap. Qigang bokst de bal weg.

44e minuut.
Jianrong rent richting de bal. Guangrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianrong onderschept slim de pass. Hanyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanyuan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guangzhou Evergrande 49%, 利物浦队 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guangzhou Evergrande - 利物浦队 0:0

47e minuut.
Jianrong probeert naar een medespeler te passen. Zhizun rent richting de bal. Zhongxun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Zhongxun moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zhongxun schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Shile met een sublieme pass. Daar is Jianrong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunqun rent richting de bal. Jianrong verovert de bal door een tackle van achteren. Jianrong geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Qinghu geeft een hoge lob. Zhizun is nu in balbezit. Zhizun met een sublieme pass. Hanyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanyuan draait met de bal, schiet en ... Qigang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Shihong passt de bal met de wreef. Mizong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizong speelt de bal door. Xingtai rent richting de bal. Xingtai schiet op doel. Siliang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guangzhou Evergrande - 利物浦队 1:0

86e minuut.
Tianshun geeft de bal voor. Shihong kopt de bal weg. Chuanbao probeert de bal aan de voet te houden. Xingtai is nu in balbezit. Xingtai schiet op doel. Siliang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Mizong rent richting de bal. Mizong geeft de bal voor. Xingtai rent richting de bal. Xingtai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guangzhou Evergrande 62%, 利物浦队 38%.
Guangzhou Evergrande - 利物浦队 1:0