Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JJ.CR7 合川学生军
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Ertai speelt de bal door. Fangming rent richting de bal. Ertai begaat een overtreding. Fangming raakt geblesseerd tijdens het duel. Yuzhi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jingrong heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
JJ.CR7 - 合川学生军 0:1

27e minuut.
Shuwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuwei speelt de bal door. Jialiang rent richting de bal. Jiagui onderschept slim de pass. Jiagui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jiagui kopt de bal weg. Shuwei is nu in balbezit. Shuwei geeft een lange en hoge pass. Jianye rent richting de bal. Jianye haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JJ.CR7 - 合川学生军 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JJ.CR7 63%, 合川学生军 37%.
JJ.CR7 - 合川学生军 0:2

47e minuut.
Jianye met een sublieme pass. Jiagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiagui onderschept slim de pass. Jiagui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Jianbin is nu in balbezit. Xinchun onderschept slim de pass. Xinchun geeft een lange en hoge pass. Fangming is nu in balbezit. Fangming geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jiagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianbin rent richting de bal. Jiagui onderschept slim de pass. Jianye is nu in balbezit. Jianye schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fangming met de inworp. Jianye heeft problemen om de bal te vangen. Jianye haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Jialiang de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Jianye is nu in balbezit. Jianye geeft een lange en hoge pass. Jianbin is nu in balbezit. Xinchun onderschept slim de pass. Xinchun passt de bal zonder na te denken. Gangqiang bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JJ.CR7 59%, 合川学生军 41%.
JJ.CR7 - 合川学生军 0:2