Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
不三不四 xueba
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 15.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Hong is nu in balbezit. Hong geeft de bal voor. Klungelig pakt Longyan de bal. Zhiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiyi schiet op doel. Mingtai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aowei is nu in balbezit. Aowei geeft een lange en hoge pass. Yuzhu is nu in balbezit. Lifa onderschept slim de pass. Lifa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Along kopt de bal weg. Zhiyi heeft problemen om de bal te vangen. Lilai is nu in balbezit. Zhiyi onderschept slim de pass. Zhiyi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Jiading passt de bal zonder na te denken. Wuqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Aowei schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aowei krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Taihua probeert naar een medespeler te passen. Along bereikt de bal nog maar net als eerste. Along passt de bal met de wreef. Zhiyi rent richting de bal. Zhiyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Guozheng trapt de bal weg. Along kopt de bal weg. Zhiyi is nu in balbezit. Zhiyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hong is nu in balbezit. Junming onderschept slim de pass. Junming passt de bal met de wreef. Lifa is nu in balbezit. Lifa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 不三不四 65%, xueba 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
不三不四 - xueba 0:0

46e minuut.
Yuzhu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanduo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Junming is nu in balbezit. Junming geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Yuzhu speelt de bal door. Haiyong rent richting de bal. Teng schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Teng krijgt een gele kaart. Haiyong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Baiqun geeft een hoge lob. Wuqing kopt de bal weg. Aowei probeert de bal aan de voet te houden. Haiyong is nu in balbezit. Haiyong geeft de bal voor. Mingtai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Lifa verovert de bal door een tackle van achteren. Lifa speelt de bal door. Teng bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Teng neemt de hoekschop. Guozheng bokst de bal weg.

75e minuut.
Dongfang passt de bal in één keer door. Daar is Taihua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wuqing rent richting de bal. Junming onderschept slim de pass. Junming passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 不三不四 45%, xueba 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
不三不四 - xueba 0:0