Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xueba 不三不四
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.1
poor Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Junming verovert de bal door een tackle van achteren. Junming speelt de bal door. Lifa rent richting de bal. Lifa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yuzhu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Junming rent richting de bal. Junming passt de bal in één keer door. Lilai rent richting de bal. Along onderschept slim de pass. Along draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Yuzhu heeft problemen om de bal te vangen. Lifa is nu in balbezit. Yuzhu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lifa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lifa neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
xueba - 不三不四 0:1

28e minuut.
Klungelig pakt Zhiyi de bal. Lilai verovert de bal door een tackle van achteren. Lilai probeert naar een medespeler te passen. Junming rent richting de bal. Junming schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xueba 52%, 不三不四 48%.
xueba - 不三不四 0:1

47e minuut.
Baiqun kopt de bal weg. Jiading is nu in balbezit. Sanduo probeert naar een medespeler te passen. Lifa is nu in balbezit. Lifa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xueba - 不三不四 0:2

50e minuut.
Youpeng rent richting de bal. Lilai bereikt de bal nog maar net als eerste. Youpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Along is nu in balbezit. Along haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mingtai met een harde bal richting middenveld. Jiading kopt de bal weg. Klungelig pakt Baiqun de bal. Zhiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Xiaoxu rent richting de bal. Sanduo onderschept slim de pass. Sanduo probeert naar een medespeler te passen. Lifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lifa draait met de bal, schiet en ... Guozheng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Junming is nu in balbezit. Junming passt de bal met de wreef. Lifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lifa draait met de bal, schiet en ... Jie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xueba 50%, 不三不四 50%.
xueba - 不三不四 0:2