Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
合川学生军 mdl
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Qingfeng de bal onder controle te krijgen. Zhongtang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fengyun. Fengyun krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Zhongshan heeft problemen om de bal te vangen. Yuzhi rent richting de bal. Zhongshan maakt een afschuwelijke overtreding. Zhongshan krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Xiaokang probeert naar een medespeler te passen. Yuzhi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yuedong. Yuedong krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Yuedong heeft problemen om de bal te vangen. Yuedong geeft een hoge lob. Youpeng rent richting de bal. Youpeng schiet op doel. Guihua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
合川学生军 - mdl 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 合川学生军 52%, mdl 48%.
合川学生军 - mdl 0:1

75e minuut.
Fangming is nu in balbezit. Fangming passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Shilong de bal onder controle te krijgen. Jiagui is nu in balbezit. Jiagui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 合川学生军 44%, mdl 56%.
合川学生军 - mdl 0:1

mdl