Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
合川学生军 Guangzhou Evergrande
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.7
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Mingjian geeft de bal voor. Xingtai heeft problemen om de bal te vangen. Fangping verovert de bal door een tackle van achteren. Mizong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizong schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tianshun met de inworp. Klungelig pakt Mizong de bal. Mizong geeft een lange en hoge pass. Fangping probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Xingtai passt de bal met de wreef. Yuzhi verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Mizong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mizong haalt uit met een fantastische trap. Shimao controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shihong neemt de hoekschop. Xingtai maakt een snoekduik en kopt de bal. Shihong rent richting de bal. Shihong geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Chengquan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunqun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunqun geeft een hoge lob. Xingtai rent richting de bal. Xingtai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
合川学生军 - Guangzhou Evergrande 0:1

34e minuut.
Mizong is nu in balbezit. Mizong passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Xingtai de bal. Xingtai draait met de bal, schiet en ... Guihua maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Yuzhi onderschept slim de pass. Yuzhi speelt de bal door. Mingjian is nu in balbezit. Jiagui verovert de bal door een tackle van achteren. Jiagui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Zhongxun geeft de bal voor. Xinchun kopt de bal weg. Jianye rent richting de bal. Jiagui is nu in balbezit. Jiagui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 合川学生军 49%, Guangzhou Evergrande 51%.
合川学生军 - Guangzhou Evergrande 0:1

59e minuut.
Mizong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangping verovert de bal door een tackle van achteren. Yunqun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yunqun krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Fuliang kan de bal niet met de borst controleren. Yuzhi verovert de bal door een tackle van achteren. Zhongxun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuzhi verovert de bal door een tackle van achteren. Yuzhi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Yuzhi geeft een hoge lob. Shihong rent richting de bal. Yefu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shihong roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Shihong kan niet meer verder spelen. Qinglong komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Yunqun bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangping bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunqun verovert de bal door een tackle van achteren. Mizong is nu in balbezit. Mizong schiet op doel. Guihua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

83e minuut.
Yefu probeert de bal aan de voet te houden. Yefu geeft de bal voor. Chengquan rent richting de bal. Jiagui verovert de bal door een tackle van achteren. Jiagui schiet op doel. Qigang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 合川学生军 30%, Guangzhou Evergrande 70%.
合川学生军 - Guangzhou Evergrande 0:1