Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
利物浦队 JJ.CR7
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Bao heeft problemen om de bal te vangen. Huilin rent richting de bal. Huilin speelt de bal door. Lianxiang is nu in balbezit. Lianxiang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hanyuan passt de bal met de wreef. Tingfeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianbin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jianbin krijgt een gele kaart. Tingfeng raakt geblesseerd tijdens het duel. Tingfeng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Jingrong de bal. Gangqiang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hanyuan rent richting de bal. Hanyuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
利物浦队 - JJ.CR7 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Beiping de bal. Hanyuan is nu in balbezit. Ertai is nu in balbezit. Hanyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Hanyuan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jianbin rent richting de bal. Hanyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Hanyuan speelt de bal door. Jianrong is nu in balbezit. Jianrong draait met de bal, schiet en ... Gangqiang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Qinghu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shile bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beiping. Beiping krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Jianrong is nu in balbezit. Jianrong schiet op doel. Klungelig pakt Jialiang de bal. Hanyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
利物浦队 - JJ.CR7 2:0

35e minuut.
Lianxiang speelt de bal door. Daar is Beiping, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jianrong verovert de bal door een tackle van achteren. Jianrong haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Longlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Longlong geeft de bal voor. Shile probeert de bal aan de voet te houden. Beiping is nu in balbezit. Beiping schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 利物浦队 38%, JJ.CR7 62%.
利物浦队 - JJ.CR7 2:0

52e minuut.
Beiping speelt de bal door. Lianxiang is nu in balbezit. Chuanbao verovert de bal door een tackle van achteren. Beiping verovert de bal door een tackle van achteren. Beiping schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jianrong draait met de bal, schiet en ... Daar is Jingrong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanyuan is nu in balbezit. Hanyuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
利物浦队 - JJ.CR7 3:0

71e minuut.
Bao geeft een lange en hoge pass. Zhizun kopt de bal weg. Linyin is nu in balbezit. Jianrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianrong draait met de bal, schiet en ... Gangqiang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Shile geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shuwei met een snelle inworp. Huilin bereikt de bal nog maar net als eerste. Huilin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 利物浦队 50%, JJ.CR7 50%.
利物浦队 - JJ.CR7 3:0