Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JJ.CR7 利物浦队
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Bao is nu in balbezit. Beiping verovert de bal door een tackle van achteren. Beiping speelt de bal door. Lianxiang rent richting de bal. Lianxiang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gangqiang trapt de bal weg. Shile kopt de bal weg. Beiping heeft problemen om de bal te vangen. Jianrong rent richting de bal. Jianrong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Zhizun rent richting de bal. Zhizun geeft een lange en hoge pass. Lu heeft problemen om de bal te vangen. Hanyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JJ.CR7 - 利物浦队 0:1

38e minuut.
Shile passt de bal in één keer door. Jianrong is nu in balbezit. Shuwei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shuwei krijgt een gele kaart. Jianrong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shile met een snel genomen vrije trap. Daar is Jianbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanyuan is nu in balbezit. Hanyuan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Qinghu speelt de bal door. Tingfeng rent richting de bal. Tingfeng speelt de bal door. Hanyuan rent richting de bal. Hanyuan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JJ.CR7 70%, 利物浦队 30%.
JJ.CR7 - 利物浦队 0:1

78e minuut.
Shuwei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ertai speelt de bal door. Beiping bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianxiang rent richting de bal. Lianxiang haalt uit met een fantastische trap. Siliang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JJ.CR7 61%, 利物浦队 39%.
JJ.CR7 - 利物浦队 0:1