Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guangzhou Evergrande JJ.CR7
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Jialiang geeft een hoge lob. Huilin kopt de bal weg. Daar is Shuwei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mizong is nu in balbezit. Mizong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Chengquan onderschept slim de pass. Chengquan geeft de bal voor. Inworp. Huilin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beiping geeft een hoge lob. Qigang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Longlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Longlong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guangzhou Evergrande - JJ.CR7 0:1

23e minuut.
Jianbin met een sublieme pass. Tianshun is nu in balbezit. Tianshun probeert naar een medespeler te passen. Xingtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingtai draait met de bal, schiet en ... Gangqiang bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guangzhou Evergrande - JJ.CR7 1:1

37e minuut.
Mizong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingtai is nu in balbezit. Xingtai probeert naar een medespeler te passen. Shihong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shihong geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Beiping rent richting de bal. Beiping passt de bal zonder na te denken. Ertai probeert naar een medespeler te passen. Beiping is nu in balbezit. Beiping draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Longlong krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jialiang geeft een lange en hoge pass. Huilin rent richting de bal. Huilin passt de bal zonder na te denken. Xingtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingtai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guangzhou Evergrande 47%, JJ.CR7 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guangzhou Evergrande - JJ.CR7 1:1

51e minuut.
Chengquan met een snelle inworp. Klungelig pakt Fuliang de bal. Longlong is nu in balbezit. Longlong draait met de bal, schiet en ... Qigang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guangzhou Evergrande - JJ.CR7 1:2

61e minuut.
Yunqun geeft een lange en hoge pass. Xingtai rent richting de bal. Jianbin is nu in balbezit. Xingtai onderschept slim de pass. Xingtai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Jialiang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tianshun met de inworp. Mizong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizong haalt uit met een fantastische trap. Gangqiang bokst de bal weg.

84e minuut.
Yugang geeft de bal voor. Chengquan kopt de bal weg. Jialiang kan de bal niet met de borst controleren. Xingtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingtai schiet op doel. Gangqiang bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guangzhou Evergrande 49%, JJ.CR7 51%.
Guangzhou Evergrande - JJ.CR7 1:2