Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
神圣光明智慧教廷 武汉卓尔
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Hejing geeft een lange en hoge pass. Shoufu is nu in balbezit. Qingjian is nu in balbezit. Shoufu onderschept slim de pass. Shoufu haalt uit met een fantastische trap. Xuefeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Daar is Haigang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tianjian bereikt de bal nog maar net als eerste. Haigang begaat een overtreding. Haigang krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Xingguang is nu in balbezit. Mizong begaat een overtreding. Xingguang raakt geblesseerd tijdens het duel. Xingguang met een snel genomen vrije trap. Tingzhu heeft problemen om de bal te vangen. Xianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Guanyong kopt de bal weg. Yujia heeft problemen om de bal te vangen. Shoufu is nu in balbezit. Shoufu schiet op doel. Xuefeng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
神圣光明智慧教廷 - 武汉卓尔 1:0

20e minuut.
Tingzhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziqing onderschept slim de pass. Ziqing geeft een lange en hoge pass. Shoufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoufu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Xingguang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanyong onderschept slim de pass. Guanyong met een sublieme pass. Shoufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoufu draait met de bal, schiet en ... Xuefeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Guanyong geeft een hoge lob. Tingzhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziqing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziqing krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Cunzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Cunzhuang met een snelle inworp. Guanyong rent richting de bal. Guanyong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shoufu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
神圣光明智慧教廷 - 武汉卓尔 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 神圣光明智慧教廷 46%, 武汉卓尔 54%.
神圣光明智慧教廷 - 武汉卓尔 2:0

64e minuut.
Chengfang probeert naar een medespeler te passen. Tianjian rent richting de bal. Xianyu rent richting de bal. Xianyu haalt uit met een fantastische trap. Fuyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
神圣光明智慧教廷 - 武汉卓尔 2:1

70e minuut.
Hejing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Baojia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baojia speelt de bal door. Tianjian is nu in balbezit. Tianjian draait met de bal, schiet en ... Fuyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Ziqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziqing geeft een lange en hoge pass. Pengyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoufu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Hejing probeert naar een medespeler te passen. Shoufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yujia onderschept slim de pass. Guanyong onderschept slim de pass. Guanyong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tianjian rent richting de bal. Baojia bereikt de bal nog maar net als eerste. Baojia met een sublieme pass. Chengfang is nu in balbezit. Chengfang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 神圣光明智慧教廷 64%, 武汉卓尔 36%.
神圣光明智慧教廷 - 武汉卓尔 2:1