Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
武汉卓尔 神圣光明智慧教廷
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 22.7
weak Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Zhaozhi kopt de bal weg. Klungelig pakt Dongli de bal. Dongli met een sublieme pass. Shoufu rent richting de bal. Shoufu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Xingguang verovert de bal door een tackle van achteren. Xingguang met een sublieme pass. Longquan rent richting de bal. Guanyong onderschept slim de pass. Guanyong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Guanyong passt de bal zonder na te denken. Yujia rent richting de bal. Yujia geeft de bal voor. Shoufu is nu in balbezit. Shoufu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pengyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizong begaat een overtreding. Pengyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xingguang met een snel genomen vrije trap. Tieren kopt de bal weg. Klungelig pakt Tianjian de bal. Qixia bereikt de bal nog maar net als eerste. Qixia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
武汉卓尔 - 神圣光明智慧教廷 1:0

37e minuut.
Longquan is nu in balbezit. Guanyong verovert de bal door een tackle van achteren. Guanyong speelt de bal door. Shoufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoufu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Cunzhuang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guanyong kan de bal niet met de borst controleren. Longquan met een sublieme pass. Guanyong geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 武汉卓尔 64%, 神圣光明智慧教廷 36%.
武汉卓尔 - 神圣光明智慧教廷 1:0

53e minuut.
Shoufu passt de bal zonder na te denken. Mizong rent richting de bal. Met opzet legt Pengyi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pengyi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

78e minuut.
Cunzhuang met een snelle inworp. Guanyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanyong geeft de bal voor. Mizong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizong schiet op doel. Xuefeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mizong is nu in balbezit. Xingguang rent richting de bal. Xingguang geeft een hoge lob. Hejing geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Guanyong rent richting de bal. Guanyong geeft een hoge lob. Cunzhuang is nu in balbezit. Cunzhuang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
武汉卓尔 - 神圣光明智慧教廷 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 武汉卓尔 55%, 神圣光明智慧教廷 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
武汉卓尔 - 神圣光明智慧教廷 1:1