Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
叼炸天 无禁区
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


21e minuut.
Ying speelt de bal door. Jintao bereikt de bal nog maar net als eerste. Jintao probeert naar een medespeler te passen. Laifu is nu in balbezit. Laifu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
叼炸天 - 无禁区 1:0

22e minuut.
Laifu is nu in balbezit. Jintao bereikt de bal nog maar net als eerste. Jintao passt de bal in één keer door. Minjiang rent richting de bal. Minjiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
叼炸天 - 无禁区 1:1

24e minuut.
Juntao is nu in balbezit. Juntao geeft een lange en hoge pass. Yingming is nu in balbezit. Laifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Laifu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Yanfeng rent richting de bal. Jun verovert de bal door een tackle van achteren. Jun met een sublieme pass. Jintao is nu in balbezit. Jintao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Minjiang passt de bal zonder na te denken. Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Enming schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ying raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ying kan niet meer verder spelen. Songqing komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 叼炸天 44%, 无禁区 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
叼炸天 - 无禁区 1:1

54e minuut.
Jintao rent richting de bal. Junshao onderschept slim de pass. Jintao verovert de bal door een tackle van achteren. Jintao schiet op doel. Yaguan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
叼炸天 - 无禁区 2:1

62e minuut.
Junshao probeert naar een medespeler te passen. Erkang rent richting de bal. Erkang passt de bal zonder na te denken. Minjiang rent richting de bal. Minjiang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Enming rent richting de bal. Songqing verovert de bal door een tackle van achteren. Songqing met een sublieme pass. Laifu rent richting de bal. Laifu haalt uit met een fantastische trap. Yaguan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Guanxi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanxi geeft de bal voor. Erkang kopt de bal weg. Weiming bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiming haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zhaozhuo rent richting de bal. Zhaozhuo geeft een hoge lob. Weiming is nu in balbezit. Minjiang rent richting de bal. Minjiang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 叼炸天 50%, 无禁区 50%.
叼炸天 - 无禁区 2:1