Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
无禁区 叼炸天
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


30e minuut.
Jintao kopt de bal weg. Daar is Guanxi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Songmiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Songmiao geeft de bal voor. Yingming kopt de bal weg. Yaguan bokst de bal weg.

34e minuut.
Jun rent richting de bal. Jun passt de bal met de wreef. Weiming is nu in balbezit. Minjiang is nu in balbezit. Minjiang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Changping bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Laifu probeert de bal aan de voet te houden. Jintao rent richting de bal. Juncheng probeert naar een medespeler te passen. Ying is nu in balbezit. Ying schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
无禁区 - 叼炸天 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 无禁区 53%, 叼炸天 47%.
无禁区 - 叼炸天 0:1

47e minuut.
Jintao rent richting de bal. Jintao passt de bal met de wreef. Yanfeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Laifu onderschept slim de pass. Laifu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Weiming speelt de bal door. Mingjian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jun maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Jun moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jun schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

80e minuut.
Yingming geeft een hoge lob. Weiming rent richting de bal. Weiming passt de bal met de wreef. Minjiang is nu in balbezit. Minjiang draait met de bal, schiet en ... Changping bokst de bal weg.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anbang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guoxu rent richting de bal. Weiming onderschept slim de pass. Weiming geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Changping trapt de bal weg van het doel. Juncheng kopt de bal weg. Klungelig pakt Guoxu de bal. Minjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Minjiang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 无禁区 35%, 叼炸天 65%.
无禁区 - 叼炸天 0:1