Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
无禁区 武汉卓尔
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Daar is Guanxi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guanxi geeft een lange en hoge pass. Yujia heeft problemen om de bal te vangen. Minjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Minjiang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Xingguang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingguang passt de bal met de wreef. Daar is Qixia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qixia schiet op doel. Yaguan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
无禁区 - 武汉卓尔 0:1

19e minuut.
Anbang rent richting de bal. Xingguang onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weiming. Weiming krijgt een gele kaart. Xingguang raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Xingguang kan niet meer verder spelen. Xianyu komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Yanfeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanfeng geeft een lange en hoge pass. Pengyi probeert de bal aan de voet te houden. Minjiang rent richting de bal. Minjiang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 无禁区 47%, 武汉卓尔 53%.
无禁区 - 武汉卓尔 0:1

48e minuut.
Longquan is nu in balbezit. Longquan met een sublieme pass. Klungelig pakt Tianjian de bal. Qixia is nu in balbezit. Qixia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mingjian rent richting de bal. Tingzhu verovert de bal door een tackle van achteren. Tingzhu met een sublieme pass. Minjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Minjiang draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Junshao rent richting de bal. Tianjian verovert de bal door een tackle van achteren. Yanfeng is nu in balbezit. Tianjian rent richting de bal. Tianjian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 无禁区 69%, 武汉卓尔 31%.
无禁区 - 武汉卓尔 0:1