Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Roma 777 叶十三 A real man Made in Ch
Normal Tactiek 仰头FUCK-A
54% Balbezit 46%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Szubierajski is nu in balbezit. Jimi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szubierajski raakt geblesseerd tijdens het duel. Rebuzzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ruchang de bal. Sheng rent richting de bal. Sheng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Roma 777 - 叶十三 A real man Made in Ch 0:1

10e minuut.
Aoyun verovert de bal door een tackle van achteren. Xianrong probeert naar een medespeler te passen. Kangqiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisa geeft een hoge lob. Postiglione kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Tianlang met een snelle inworp. Juncheng is nu in balbezit. Nuovo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juncheng wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Roma 777 59%, 叶十三 A real man Made in Ch 41%.
As Roma 777 - 叶十三 A real man Made in Ch 0:1

55e minuut.
Aoyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoyun geeft de bal voor. Jiaxiang heeft problemen om de bal te vangen. Sheng is nu in balbezit. Sheng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Roma 777 - 叶十三 A real man Made in Ch 0:2

72e minuut.
Juncheng met een snelle inworp. Jimi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Szubierajski ... Strafschop! Jimi raakt geblesseerd tijdens het duel. Jimi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tímár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

83e minuut.
Daar is Jimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szubierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunjiang rent richting de bal. Szubierajski onderschept slim de pass. Szubierajski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Yide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Roma 777 68%, 叶十三 A real man Made in Ch 32%.
As Roma 777 - 叶十三 A real man Made in Ch 0:2