Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
无禁区 神圣光明智慧教廷
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Guanyong onderschept slim de pass. Guanyong met een sublieme pass. Shoufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoufu draait met de bal, schiet en ... Jingsi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
无禁区 - 神圣光明智慧教廷 0:1

12e minuut.
Mizong onderschept slim de pass. Mizong speelt de bal door. Shoufu rent richting de bal. Shoufu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
无禁区 - 神圣光明智慧教廷 0:2

20e minuut.
Huiping is nu in balbezit. Weiming verovert de bal door een tackle van achteren. Weiming met een sublieme pass. Minjiang is nu in balbezit. Minjiang draait met de bal, schiet en ... Fuyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Yanfeng is nu in balbezit. Huiping bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanyong met een sublieme pass. Shoufu rent richting de bal. Shoufu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Tieren geeft een hoge lob. Shoufu is nu in balbezit. Shoufu haalt uit met een fantastische trap. Mizong rent richting de bal. Mizong geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 无禁区 52%, 神圣光明智慧教廷 48%.
无禁区 - 神圣光明智慧教廷 0:2

46e minuut.
Minjiang verovert de bal door een tackle van achteren. Weiming rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dongli. Dongli krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Huiping geeft de bal voor. Daar is Shoufu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guanxi begaat een overtreding. Shoufu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huiping komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dongli onderschept slim de pass. Inworp. Anbang met een snelle inworp. Weiming rent richting de bal. Weiming haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 无禁区 39%, 神圣光明智慧教廷 61%.
无禁区 - 神圣光明智慧教廷 0:2