Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Roma 777 深圳合续
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Kaige bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaige passt de bal in één keer door. Baojun speelt de bal door. Daar is Boqun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boqun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Roma 777 - 深圳合续 0:1

16e minuut.
Xianrong speelt de bal door. Baojun rent richting de bal. Baojun passt de bal in één keer door. Boqun is nu in balbezit. Boqun draait met de bal, schiet en ... Yide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Zhibiao kopt de bal weg. Jianlin is nu in balbezit. Jimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangqiao is nu in balbezit. Kangqiao geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Baojun onderschept slim de pass. Baojun passt de bal met de wreef. Jimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiyu is nu in balbezit. Zhiyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunjiang verovert de bal door een tackle van achteren. Baojun is nu in balbezit. Gen rent richting de bal. Gen haalt uit met een fantastische trap. Yide probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruchang heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Roma 777 63%, 深圳合续 37%.
As Roma 777 - 深圳合续 0:1

48e minuut.
Boqun onderschept slim de pass. Gen bereikt de bal nog maar net als eerste. Boqun rent richting de bal. Gen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Roma 777 - 深圳合续 0:2

68e minuut.
Juncheng kopt de bal weg. Chunjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Baojun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chunjiang raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chunjiang kan niet meer verder spelen. Zhiyu komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Kangqiao met de inworp. Baojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimi verovert de bal door een tackle van achteren. Jimi probeert naar een medespeler te passen. Zhiyu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Xingde kopt de bal weg. Yujie heeft problemen om de bal te vangen. Zhiyu is nu in balbezit. Zhiyu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Baojun de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kangqiao zal de hoekschop nemen. Ran rent richting de bal. Ran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Roma 777 40%, 深圳合续 60%.
As Roma 777 - 深圳合续 0:2