Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
神圣光明智慧教廷 As Roma 777
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Chunjiang is nu in balbezit. Cunzhuang onderschept slim de pass. Guanyong speelt de bal door. Shoufu is nu in balbezit. Shoufu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kangqiao geeft een hoge lob. Daar is Huiping, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jimi rent richting de bal. Zhiyu rent richting de bal. Zhiyu schiet op doel. Fuyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Tianlang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianlang geeft een hoge lob. Kangqiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanyong is nu in balbezit. Guanyong draait met de bal, schiet en ... Yide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Jimi passt de bal met de wreef. Hejing heeft problemen om de bal te vangen. Hejing geeft de bal voor. Shoufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoufu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hejing passt de bal zonder na te denken. Guanyong is nu in balbezit. Shoufu rent richting de bal. Shoufu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
神圣光明智慧教廷 - As Roma 777 1:0

38e minuut.
Guanyong rent richting de bal. Guanyong geeft een hoge lob. Daar is Shoufu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shoufu schiet op doel. Yide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
神圣光明智慧教廷 - As Roma 777 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 神圣光明智慧教廷 51%, As Roma 777 49%.
神圣光明智慧教廷 - As Roma 777 2:0

65e minuut.
Baojia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dongli komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Cunzhuang heeft problemen om de bal te vangen. Chunjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunjiang passt de bal in één keer door. Guanyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanyong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
神圣光明智慧教廷 - As Roma 777 3:0

69e minuut.
Klungelig pakt Guanyong de bal. Guanyong geeft een lange en hoge pass. Shoufu rent richting de bal. Shoufu schiet op doel. Ruchang heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Chunjiang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhiyu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Dongli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huize komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Huiping de bal onder controle te krijgen. Huiping geeft een lange en hoge pass. Huize probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 神圣光明智慧教廷 44%, As Roma 777 56%.
神圣光明智慧教廷 - As Roma 777 3:0