Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
无禁区 深圳合续
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Mingjian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaige verovert de bal door een tackle van achteren. Kaige speelt de bal door. Boqun bereikt de bal nog maar net als eerste. Boqun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gen probeert naar een medespeler te passen. Boqun rent richting de bal. Boqun draait met de bal, schiet en ... Yaguan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
无禁区 - 深圳合续 0:1

30e minuut.
Anbang speelt de bal door. Weiming rent richting de bal. Weiming speelt de bal door. Minjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Minjiang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Huayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiming verovert de bal door een tackle van achteren. Weiming met een sublieme pass. Minjiang is nu in balbezit. Minjiang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 无禁区 62%, 深圳合续 38%.
无禁区 - 深圳合续 0:1

59e minuut.
Zhibiao speelt de bal door. Jianlin is nu in balbezit. Jianlin geeft de bal voor. Boqun bereikt de bal nog maar net als eerste. Boqun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Shiyou is nu in balbezit. Juncheng verovert de bal door een tackle van achteren. Juncheng probeert naar een medespeler te passen. Minjiang is nu in balbezit. Minjiang draait met de bal, schiet en ... Wei`an verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
无禁区 - 深圳合续 1:1

70e minuut.
Gen probeert naar een medespeler te passen. Shiyou bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiyou passt de bal met de wreef. Daar is Boqun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boqun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Xingde kopt de bal weg. Boqun rent richting de bal. Boqun haalt uit met een fantastische trap. Yaguan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Yingming probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Yanfeng speelt de bal door. Anbang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiyou begaat een overtreding. Shiyou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 无禁区 62%, 深圳合续 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
无禁区 - 深圳合续 1:1