Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Roma 777 武汉卓尔
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Xingguang passt de bal in één keer door. Jianxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianxiang passt de bal in één keer door. Qixia is nu in balbezit. Qixia schiet op doel. Yide bokst de bal weg.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chengfang zal de hoekschop nemen. Longquan controleert de bal met de borst. Tianjian rent richting de bal. Tianjian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Roma 777 - 武汉卓尔 0:1

5e minuut.
Jianxiang geeft een hoge lob. Longquan kopt de bal weg. Jianxiang kan de bal niet met de borst controleren. Tianjian is nu in balbezit. Tianjian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Yide met een sublieme pass. Xingguang heeft problemen om de bal te vangen. Xingguang probeert naar een medespeler te passen. Qixia rent richting de bal. Qixia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Longquan rent richting de bal. Jimi verovert de bal door een tackle van achteren. Xingguang met een sublieme pass. Jimi rent richting de bal. Jimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
As Roma 777 - 武汉卓尔 1:1

25e minuut.
Zhaozhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaozhi geeft een hoge lob. Ruchang heeft problemen om de bal te vangen. Qixia rent richting de bal. Qixia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Roma 777 - 武汉卓尔 1:2

34e minuut.
Longquan probeert naar een medespeler te passen. Chunjiang rent richting de bal. Qixia verovert de bal door een tackle van achteren. Tianjian bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianjian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Roma 777 - 武汉卓尔 1:3

36e minuut.
Chunjiang rent richting de bal. Chunjiang passt de bal in één keer door. Wenhua is nu in balbezit. Qixia verovert de bal door een tackle van achteren. Qixia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Roma 777 71%, 武汉卓尔 29%.
As Roma 777 - 武汉卓尔 1:3

56e minuut.
Zhaozhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianlang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianlang passt de bal zonder na te denken. Qixia bereikt de bal nog maar net als eerste. Qixia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Xuefeng trapt de bal weg. Xianrong kopt de bal weg. Yujia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhiyu rent richting de bal. Zhiyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Qingjian trapt de bal weg. Chunjiang rent richting de bal. Tianjian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tianjian krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Xingguang bereikt de bal nog maar net als eerste. Longquan rent richting de bal. Jimi onderschept slim de pass. Zhiyu rent richting de bal. Zhiyu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Xingguang probeert naar een medespeler te passen. Wenhua geeft een hoge lob. Daar is Zhiyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Roma 777 - 武汉卓尔 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Roma 777 43%, 武汉卓尔 57%.
As Roma 777 - 武汉卓尔 2:3