Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
踢球者FC 无禁区
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Yanfeng rent richting de bal. Taida verovert de bal door een tackle van achteren. Taida passt de bal in één keer door. Guosheng is nu in balbezit. Guosheng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
踢球者FC - 无禁区 1:0

6e minuut.
Taida rent richting de bal. Taida speelt de bal door. Guosheng is nu in balbezit. Guosheng haalt uit met een fantastische trap. Yaguan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
踢球者FC - 无禁区 2:0

11e minuut.
Guosheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingming verovert de bal door een tackle van achteren. Yingming met een sublieme pass. Jinjin rent richting de bal. Jinjin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Anbang de bal. Jinjin rent richting de bal. Jinjin passt de bal met de wreef. Weiming rent richting de bal. Weiming schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Yuanshao niet meer kan verder spelen. Da komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Jinjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinjin passt de bal met de wreef. Daar is Yingming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guosheng onderschept slim de pass. Guosheng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
踢球者FC - 无禁区 3:0

30e minuut.
Tielin kopt de bal weg. Juncheng rent richting de bal. Juncheng probeert naar een medespeler te passen. Daar is Minjiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minjiang draait met de bal, schiet en ... Da kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anbang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jinjin is nu in balbezit. Weiming verovert de bal door een tackle van achteren. Weiming draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
踢球者FC - 无禁区 3:1

45e minuut.
Enming geeft een hoge lob. Inworp. Tielin met de inworp. Taida bereikt de bal nog maar net als eerste. Taida geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 踢球者FC 48%, 无禁区 52%.
踢球者FC - 无禁区 3:1

66e minuut.
Jingsi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tielin met een snelle inworp. Taida is nu in balbezit. Taida geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Yanfeng is nu in balbezit. Yanfeng geeft een hoge lob. Minjiang kan de bal niet met de borst controleren. Minjiang haalt uit met een fantastische trap. Da maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
踢球者FC - 无禁区 3:2

71e minuut.
Tielin met een snelle inworp. Juncheng is nu in balbezit. Juncheng met een sublieme pass. Minjiang is nu in balbezit. Minjiang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Weiming is nu in balbezit. Weiming speelt de bal door. Minjiang rent richting de bal. Minjiang haalt uit met een fantastische trap. Xuanye probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
踢球者FC - 无禁区 3:3

90e minuut.
Dongliang heeft problemen om de bal te vangen. Weiming bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiming passt de bal met de wreef. Minjiang is nu in balbezit. Minjiang draait met de bal, schiet en ... Da probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 踢球者FC 43%, 无禁区 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
踢球者FC - 无禁区 3:3