Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
叼炸天 As Roma 777
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Jun met een sublieme pass. Songmiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Songmiao geeft een hoge lob. Wenhua met een sublieme pass. Ruchang heeft problemen om de bal te vangen. Yide probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Jimi passt de bal in één keer door. Siliang rent richting de bal. Jimi onderschept slim de pass. Jimi probeert naar een medespeler te passen. Zhiyu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Guoxu heeft problemen om de bal te vangen. Guoxu passt de bal met de wreef. Chunjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Weidong onderschept slim de pass. Weidong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Yide probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Jimi rent richting de bal. Jun verovert de bal door een tackle van achteren. Jun passt de bal zonder na te denken. Laifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Laifu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 叼炸天 55%, As Roma 777 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
叼炸天 - As Roma 777 0:0

47e minuut.
Weidong kopt de bal weg. Laifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianlang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tianlang krijgt een gele kaart. Laifu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guoxu met een snel genomen vrije trap. Songmiao kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Chunjiang probeert de bal aan de voet te houden. Jimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimi met een sublieme pass. Zhiyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiyu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Zhiyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiyu speelt de bal door. Jimi is nu in balbezit. Jimi haalt uit met een fantastische trap. Changping probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
叼炸天 - As Roma 777 0:1

78e minuut.
Tianlang speelt de bal door. Songmiao rent richting de bal. Xianrong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xianrong krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Weidong passt de bal in één keer door. Guoxu is nu in balbezit. Chunjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Weidong rent richting de bal. Weidong draait met de bal, schiet en ... Yide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 叼炸天 43%, As Roma 777 57%.
叼炸天 - As Roma 777 0:1