Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
叼炸天 踢球者FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Inworp. Songmiao met een snelle inworp. Jinjin rent richting de bal. Jintao onderschept slim de pass. Jintao schiet op doel. Yuanshao bokst de bal weg. Laifu rent richting de bal. Laifu schiet op doel. Yuanshao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
叼炸天 - 踢球者FC 1:0

12e minuut.
Jun passt de bal met de wreef. Jintao bereikt de bal nog maar net als eerste. Laifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jintao bereikt de bal nog maar net als eerste. Jintao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ying geeft een lange en hoge pass. Jun met een sublieme pass. Laifu rent richting de bal. Laifu haalt uit met een fantastische trap. Yuanshao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
叼炸天 - 踢球者FC 2:0

19e minuut.
Jintao raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Weidong komt het veld opgelopen. Songmiao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weidong bereikt de bal nog maar net als eerste. Weidong geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jinjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jun onderschept slim de pass. Weidong bereikt de bal nog maar net als eerste. Laifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Laifu haalt uit met een fantastische trap. Yuanshao bokst de bal weg.

32e minuut.
Jun met een sublieme pass. Weidong rent richting de bal. Jinjin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jinjin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 叼炸天 30%, 踢球者FC 70%.
叼炸天 - 踢球者FC 2:0

57e minuut.
Guoxu heeft problemen om de bal te vangen. Guoxu probeert naar een medespeler te passen. Dongliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Laifu onderschept slim de pass. Laifu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Taida rent richting de bal. Taida probeert naar een medespeler te passen. Guosheng rent richting de bal. Guosheng haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Taida passt de bal met de wreef. Guoxu probeert naar een medespeler te passen. Jinjin met een sublieme pass. Hongmin is nu in balbezit. Hongmin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Guoxu kopt de bal weg. Dongliang controleert de bal met de borst. Laifu verovert de bal door een tackle van achteren. Weidong rent richting de bal. Weidong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 叼炸天 46%, 踢球者FC 54%.
叼炸天 - 踢球者FC 2:0