Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
神圣光明智慧教廷 深圳合续
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17
weak Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mizong is nu in balbezit. Jianlin begaat een overtreding. Mizong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huiping zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zhibiao kopt de bal weg. Cunzhuang is nu in balbezit. Cunzhuang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Gen rent richting de bal. Guanyong onderschept slim de pass. Guanyong probeert naar een medespeler te passen. Shoufu is nu in balbezit. Shoufu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
神圣光明智慧教廷 - 深圳合续 1:0

7e minuut.
Haigang kan de bal niet met de borst controleren. Kaige is nu in balbezit. Haigang onderschept slim de pass. Guanyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanyong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Cunzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaige tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cunzhuang raakt geblesseerd tijdens het duel. Haigang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shoufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoufu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Xingde geeft de bal voor. Hejing kan de bal niet met de borst controleren. Hejing speelt de bal door. Shoufu is nu in balbezit. Shoufu draait met de bal, schiet en ... Wei`an verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 神圣光明智慧教廷 41%, 深圳合续 59%.
神圣光明智慧教廷 - 深圳合续 1:0

46e minuut.
Kaige bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaige speelt de bal door. Huayu is nu in balbezit. Shoufu verovert de bal door een tackle van achteren. Shoufu haalt uit met een fantastische trap. Wei`an probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Zhibiao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shoufu is nu in balbezit. Shoufu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ziqing geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zhibiao de bal. Shoufu is nu in balbezit. Shoufu draait met de bal, schiet en ... Wei`an werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
神圣光明智慧教廷 - 深圳合续 2:0

53e minuut.
Guanyong is nu in balbezit. Kaige verovert de bal door een tackle van achteren. Kaige passt de bal met de wreef. Baojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Baojun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Guanyong kopt de bal weg. Jianbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoufu verovert de bal door een tackle van achteren. Shoufu schiet op doel. De bal raakt de paal. Wei`an trapt de bal weg van het doel. Huiping is nu in balbezit. Met opzet legt Gen zijn tegenspeler op de grond. Gen krijgt een gele kaart. Huiping raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Huiping kan niet meer verder spelen. Baojia komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Shoufu heeft problemen om de bal te vangen. Guanyong rent richting de bal. Kaige onderschept slim de pass. Shoufu onderschept slim de pass. Shoufu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
神圣光明智慧教廷 - 深圳合续 3:0

65e minuut.
Shoufu onderschept slim de pass. Guanyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanyong passt de bal zonder na te denken. Shoufu is nu in balbezit. Shoufu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jianbin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mizong met de inworp. Guanyong is nu in balbezit. Guanyong schiet op doel. Wei`an probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Shiyou passt de bal in één keer door. Gen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haigang. Haigang krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Gen passt de bal zonder na te denken. Shiyou is nu in balbezit. Minjie rent richting de bal. Baojun onderschept slim de pass. Baojun draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
神圣光明智慧教廷 - 深圳合续 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 神圣光明智慧教廷 38%, 深圳合续 62%.
神圣光明智慧教廷 - 深圳合续 3:1