Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
重庆力帆 阿斯纳
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Zhiyu passt de bal in één keer door. Wulong heeft problemen om de bal te vangen. Daxue is nu in balbezit. Wulong onderschept slim de pass. Wulong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dongjin geeft een lange en hoge pass. Shaobo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhiyu onderschept slim de pass. Jiayin rent richting de bal. Jiayin haalt uit met een fantastische trap. Qiuhe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zhiyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiyu passt de bal zonder na te denken. Zhixue is nu in balbezit. Wulong onderschept slim de pass. Wulong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Wulong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhixue geeft een lange en hoge pass. Rongzhen kan de bal niet met de borst controleren. Haining rent richting de bal. Haining haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
重庆力帆 - 阿斯纳 1:0

40e minuut.
Shaobo geeft de bal voor. Jiyao rent richting de bal. Jiongming onderschept slim de pass. Jiashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiashi geeft de bal voor. Xiunan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quanshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Quanshun schiet op doel. Xiunan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
重庆力帆 - 阿斯纳 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 重庆力帆 59%, 阿斯纳 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
重庆力帆 - 阿斯纳 1:1

48e minuut.
Rongzhen rent richting de bal. Rongzhen geeft de bal voor. Klungelig pakt Quanshun de bal. Wulong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zhixue is nu in balbezit. Zhixue geeft de bal voor. Xinwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaobo onderschept slim de pass. Shaobo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Jiayin rent richting de bal. Shaobo onderschept slim de pass. Shaobo met een sublieme pass. Quanshun is nu in balbezit. Quanshun schiet op doel. Xiunan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 重庆力帆 53%, 阿斯纳 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
重庆力帆 - 阿斯纳 1:1