Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
三狮队 探路者
Normal Tactiek 探路者
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Zuolin is nu in balbezit. Taihe rent richting de bal. Qiangqiang verovert de bal door een tackle van achteren. Zuolin verovert de bal door een tackle van achteren. Zuolin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 三狮队 46%, 探路者 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
三狮队 - 探路者 0:0

47e minuut.
Jialin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lifan speelt de bal door. Qiangqiang is nu in balbezit. Zuolin onderschept slim de pass. Zuolin haalt uit met een fantastische trap. Honglei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Shuaishuai heeft problemen om de bal te vangen. Shuaishuai speelt de bal door. Quan rent richting de bal. Pengfeng is nu in balbezit. Pengfeng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Guangdong geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shuaicai met een snelle inworp. Daar is Mingda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mingda geeft een lange en hoge pass. Bolin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Zhibin met de inworp. Shuaishuai is nu in balbezit. Jialin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shuaishuai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shuaishuai legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kaili passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hongwen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taihe kan de bal niet met de borst controleren. Taihe haalt uit met een fantastische trap. Honglei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 三狮队 47%, 探路者 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
三狮队 - 探路者 0:0