Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
探路者 三狮队
探路者 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Lifan met een snelle inworp. Hongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bolin zijn tegenspeler op de grond. Bolin krijgt een gele kaart. Hongwen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hongwen kan niet meer verder spelen. Tangzhen komt het veld opgelopen. Taihe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fangtian kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
探路者 - 三狮队 0:1

8e minuut.
Hongdao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongdao passt de bal met de wreef. Taihe rent richting de bal. Taihe haalt uit met een fantastische trap. Honglei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
探路者 - 三狮队 0:2

24e minuut.
Wenhuan speelt de bal door. Hongdao rent richting de bal. Hongdao haalt uit met een fantastische trap. Fangtian probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
探路者 - 三狮队 0:3

35e minuut.
Yun geeft een lange en hoge pass. Jiacheng rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qiangqiang. Qiangqiang krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 探路者 63%, 三狮队 37%.
探路者 - 三狮队 0:3

63e minuut.
Jiacheng verovert de bal door een tackle van achteren. Jiacheng passt de bal met de wreef. Pengfeng is nu in balbezit. Pengfeng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
探路者 - 三狮队 1:3

80e minuut.
Qiangqiang probeert naar een medespeler te passen. Shuaishuai rent richting de bal. Shuaishuai geeft een hoge lob. Pengfeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfeng draait met de bal, schiet en ... Bolin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
探路者 - 三狮队 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 探路者 36%, 三狮队 64%.
探路者 - 三狮队 2:3