Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Genma Chengdu Giant Panda
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Xiangfu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Xingtai komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Yuntai onderschept slim de pass. Yuntai met een sublieme pass. Peiyan rent richting de bal. Peiyan draait met de bal, schiet en ... Guangtai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genma - Chengdu Giant Panda 0:1

24e minuut.
Runfa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baoqing met de inworp. Yuntai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuntai geeft de bal voor. Yanming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Guangtai geeft de bal voor. Inworp. Baoqing met de inworp. Yuntai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuntai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Genma - Chengdu Giant Panda 0:2

35e minuut.
Xueyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueyan geeft een hoge lob. Peiyan is nu in balbezit. Peiyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Degui de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Genma - Chengdu Giant Panda 0:3

44e minuut.
Riguleng is nu in balbezit. Xueyan verovert de bal door een tackle van achteren. Xueyan passt de bal met de wreef. Peiyan is nu in balbezit. Peiyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genma 58%, Chengdu Giant Panda 42%.
Genma - Chengdu Giant Panda 0:3

47e minuut.
Xingxing met een snelle inworp. Ruitong verovert de bal door een tackle van achteren. Bodong rent richting de bal. Bodong draait met de bal, schiet en ... Encai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genma - Chengdu Giant Panda 1:3

58e minuut.
Degui rent richting de bal. Peiyan onderschept slim de pass. Yuntai bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiyan rent richting de bal. Peiyan haalt uit met een fantastische trap. Yanming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Genma - Chengdu Giant Panda 1:4

61e minuut.
Yuntai passt de bal in één keer door. Guangtai is nu in balbezit. Peiyan onderschept slim de pass. Peiyan draait met de bal, schiet en ... Yanming werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Genma - Chengdu Giant Panda 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genma 51%, Chengdu Giant Panda 49%.
Genma - Chengdu Giant Panda 1:5