Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chengdu Giant Panda Genma
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Xueyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongzai onderschept slim de pass. Zhongzai speelt de bal door. Bodong rent richting de bal. Bodong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Feng geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xingxing met de inworp. Zhongzai is nu in balbezit. Zhongzai geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Xunlei geeft een hoge lob. Bodong rent richting de bal. Xia onderschept slim de pass. Zhongzai onderschept slim de pass. Zhongzai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Riguleng rent richting de bal. Riguleng geeft een lange en hoge pass. Bodong is nu in balbezit. Zhongzai rent richting de bal. Zhongzai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Xueyan rent richting de bal. Xueyan probeert naar een medespeler te passen. Peiyan rent richting de bal. Peiyan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Degui de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chengdu Giant Panda - Genma 1:0

25e minuut.
Xingtai rent richting de bal. Huade onderschept slim de pass. Huade probeert naar een medespeler te passen. Peiyan rent richting de bal. Peiyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Huade rent richting de bal. Huade passt de bal met de wreef. Riguleng is nu in balbezit. Peiyan verovert de bal door een tackle van achteren. Peiyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chengdu Giant Panda - Genma 2:0

33e minuut.
Riguleng heeft problemen om de bal te vangen. Huade verovert de bal door een tackle van achteren. Huade passt de bal zonder na te denken. Peiyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Riguleng is nu in balbezit. Peiyan onderschept slim de pass. Huade rent richting de bal. Peiyan is nu in balbezit. Peiyan schiet op doel. Yanming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chengdu Giant Panda - Genma 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chengdu Giant Panda 52%, Genma 48%.
Chengdu Giant Panda - Genma 3:0

48e minuut.
Yanming trapt de bal weg. Yimou geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zhongzai de bal onder controle te krijgen. Peiyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Xingtai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xingtai passt de bal in één keer door. Guangtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiyan verovert de bal door een tackle van achteren. Peiyan draait met de bal, schiet en ... Yanming bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Xingxing met een snelle inworp. Yimou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongzai verovert de bal door een tackle van achteren. Zhongzai geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Huade is nu in balbezit. Hongjie rent richting de bal. Hongjie passt de bal met de wreef. Peiyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiyan schiet op doel. Yanming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Baoqing met de inworp. Huade is nu in balbezit. Riguleng onderschept slim de pass. Peiyan rent richting de bal. Peiyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chengdu Giant Panda 33%, Genma 67%.
Chengdu Giant Panda - Genma 3:0