Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
二府街火车头 Bratz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Hanliang rent richting de bal. Hanliang met een sublieme pass. Dà-Wèi rent richting de bal. Dà-Wèi geeft een lange en hoge pass. Li kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Fenghuang rent richting de bal. Hanliang verovert de bal door een tackle van achteren. Hanliang speelt de bal door. Yapeng is nu in balbezit. Yapeng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
二府街火车头 - Bratz 0:1

7e minuut.
Yapeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazhou rent richting de bal. Yapeng onderschept slim de pass. Yapeng haalt uit met een fantastische trap. Li probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Jicai kopt de bal weg. Li met een sublieme pass. Daar is Sanduo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enze is nu in balbezit. Enze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
二府街火车头 - Bratz 0:2

22e minuut.
Li geeft de bal voor. Klungelig pakt Fenghuang de bal. Ting rent richting de bal. Fenghuang is nu in balbezit. Fenghuang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
二府街火车头 - Bratz 1:2

37e minuut.
Jicai passt de bal in één keer door. Shiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanliang is nu in balbezit. Fenghuang verovert de bal door een tackle van achteren. Fenghuang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Yazhou geeft een hoge lob. Inworp. Dà-Wèi met een snelle inworp. Enze bereikt de bal nog maar net als eerste. Enze schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Menglin met een sublieme pass. Fenghuang is nu in balbezit. Ting is nu in balbezit. Fenghuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenghuang haalt uit met een fantastische trap. Dongli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 二府街火车头 42%, Bratz 58%.
二府街火车头 - Bratz 1:2

55e minuut.
Yapeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Enze is nu in balbezit. Yazhou rent richting de bal. Yapeng onderschept slim de pass. Yapeng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Jinmin geeft een lange en hoge pass. Shuren rent richting de bal. Shuren met een sublieme pass. Fenghuang is nu in balbezit. Fenghuang draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Hanliang passt de bal in één keer door. Yapeng is nu in balbezit. Yazhou onderschept slim de pass. Enze verovert de bal door een tackle van achteren. Enze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
二府街火车头 - Bratz 1:3

64e minuut.
Menglin kopt de bal weg. Jicai rent richting de bal. Ting schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ting krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Yonghu rent richting de bal. Enze verovert de bal door een tackle van achteren. Menglin rent richting de bal. Enze onderschept slim de pass. Enze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sanduo is nu in balbezit. Ting is nu in balbezit. Ting met een sublieme pass. Fenghuang is nu in balbezit. Fenghuang draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 二府街火车头 47%, Bratz 53%.
二府街火车头 - Bratz 1:3