Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
探路者 Chengdu Giant Panda
探路者 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Honglei speelt de bal door. Xueyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Peiyan de bal. Yuntai rent richting de bal. Yuntai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Yanjing de bal. Shuaishuai probeert naar een medespeler te passen. Ruitong is nu in balbezit. Pengfeng verovert de bal door een tackle van achteren. Pengfeng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
探路者 - Chengdu Giant Panda 1:0

35e minuut.
Xia speelt de bal door. Yuntai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuntai passt de bal in één keer door. Peiyan is nu in balbezit. Peiyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Encai met een harde bal richting middenveld. Yuntai kopt de bal weg. Binyang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peiyan is nu in balbezit. Peiyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Honglei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Guocong geeft een hoge lob. Binyang kopt de bal weg. Peiyan is nu in balbezit. Peiyan draait met de bal, schiet en ... Honglei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
探路者 - Chengdu Giant Panda 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 探路者 67%, Chengdu Giant Panda 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
探路者 - Chengdu Giant Panda 1:1

50e minuut.
Tianshuo speelt de bal door. Klungelig pakt Mingda de bal. Mingda speelt de bal door. Pengfeng rent richting de bal. Pengfeng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
探路者 - Chengdu Giant Panda 2:1

77e minuut.
Xueyan geeft de bal voor. Qiangqiang rent richting de bal. Yuntai begaat een overtreding. Yuntai krijgt een gele kaart. Qiangqiang wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Qiangqiang kan niet meer verder spelen. Yuntai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tenglan komt het veld opgelopen. Qiang komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Shuaishuai geeft een hoge lob. Mingda is nu in balbezit. Xia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Xia krijgt een gele kaart. Mingda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Shuaishuai neemt zijn aanloop. Encai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
探路者 - Chengdu Giant Panda 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 探路者 45%, Chengdu Giant Panda 55%.
探路者 - Chengdu Giant Panda 3:1