Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Genma 阿斯纳
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Xingtai rent richting de bal. Xingtai geeft de bal voor. Bodong is nu in balbezit. Bodong haalt uit met een fantastische trap. Qiuhe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Xiangfu onderschept slim de pass. Xiangfu speelt de bal door. Bodong heeft problemen om de bal te vangen. Qingfang is nu in balbezit. Qingfang draait met de bal, schiet en ... Qiuhe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Riguleng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quanshun komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genma 60%, 阿斯纳 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Genma - 阿斯纳 0:0

64e minuut.
Dongri probeert de bal met de borst te controleren. Qingfang verovert de bal door een tackle van achteren. Qingfang probeert naar een medespeler te passen. Bodong rent richting de bal. Bodong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Genma - 阿斯纳 1:0

72e minuut.
Runfa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jiashi met de inworp. Wulong rent richting de bal. Wulong geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Wulong is nu in balbezit. Quanshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulong haalt uit met een fantastische trap. Guangtai probeert de bal aan de voet te houden. Yanming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guangtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Guangtai geeft de bal voor. Shaobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaobo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yanming met een sublieme pass. Shaobo rent richting de bal. Shaobo geeft een hoge lob. Yanming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genma 53%, 阿斯纳 47%.
Genma - 阿斯纳 1:0