Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
重庆力帆 Bratz
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


25e minuut.
Jicai is nu in balbezit. Jiayin verovert de bal door een tackle van achteren. Xucheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiayin is nu in balbezit. Jiayin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
重庆力帆 - Bratz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 重庆力帆 57%, Bratz 43%.
重庆力帆 - Bratz 1:0

47e minuut.
Daxue is nu in balbezit. Dà-Wèi probeert naar een medespeler te passen. Yapeng is nu in balbezit. Enze is nu in balbezit. Enze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
重庆力帆 - Bratz 1:1

48e minuut.
Jiayin heeft problemen om de bal te vangen. Zhixue bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhixue passt de bal met de wreef. Enze rent richting de bal. Enze draait met de bal, schiet en ... Xiunan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Zhijing passt de bal met de wreef. Enze rent richting de bal. Enze probeert naar een medespeler te passen. Yapeng rent richting de bal. Yapeng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Xinwu rent richting de bal. Xinwu geeft de bal voor. Daar is Huaihe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xucheng is nu in balbezit. Xucheng haalt uit met een fantastische trap. Dongli bokst de bal weg.

72e minuut.
Zhixue verovert de bal door een tackle van achteren. Jiayin is nu in balbezit. Jiayin speelt de bal door. Xucheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xucheng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
重庆力帆 - Bratz 2:1

76e minuut.
Jiaolong geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dà-Wèi met de inworp. Daar is Enze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enze geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Enze rent richting de bal. Zhixue speelt de bal door. Jiaolong is nu in balbezit. Yapeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yapeng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zhiyu met een sublieme pass. Zhixue heeft problemen om de bal te vangen. Hanliang onderschept slim de pass. Enze bereikt de bal nog maar net als eerste. Enze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
重庆力帆 - Bratz 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 重庆力帆 64%, Bratz 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
重庆力帆 - Bratz 2:2