Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
探路者 Bratz
探路者 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 23.6
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Yapeng met een sublieme pass. Enze rent richting de bal. Kaili rent richting de bal. Enze onderschept slim de pass. Enze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Enze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolin is nu in balbezit. Bolin passt de bal zonder na te denken. Jicai bereikt de bal nog maar net als eerste. Enze geeft de bal voor. Honglei bokst de bal weg.

33e minuut.
Jicai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhanbo komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Enze is nu in balbezit. Qiangqiang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hanliang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yapeng heeft problemen om de bal te vangen. Yapeng draait met de bal, schiet en ... Honglei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Yapeng verovert de bal door een tackle van achteren. Yapeng schiet op doel. Honglei bokst de bal weg.

42e minuut.
Hanliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Enze rent richting de bal. Yun bereikt de bal nog maar net als eerste. Enze onderschept slim de pass. Enze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 探路者 68%, Bratz 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
探路者 - Bratz 0:0

70e minuut.
Bolin is nu in balbezit. Fengcai verovert de bal door een tackle van achteren. Fengcai draait met de bal, schiet en ... Yapeng kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
探路者 - Bratz 0:1

86e minuut.
Zhanbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhanbo geeft een lange en hoge pass. Qiangqiang heeft problemen om de bal te vangen. Zhanbo is nu in balbezit. Zhanbo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 探路者 79%, Bratz 21%.
探路者 - Bratz 0:1