Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
重庆力帆 Chengdu Giant Panda
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Xueyan passt de bal in één keer door. Guocong probeert naar een medespeler te passen. Ruitong heeft problemen om de bal te vangen. Xucheng verovert de bal door een tackle van achteren. Xucheng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Baolong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zunlong komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Inworp. Zunlong met de inworp. Xueyan rent richting de bal. Jiayin verovert de bal door een tackle van achteren. Jiayin schiet op doel. Encai bokst de bal weg.

29e minuut.
Zhixue geeft de bal voor. Klungelig pakt Yanjing de bal. Xucheng onderschept slim de pass. Xucheng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jiayin passt de bal zonder na te denken. Xia bereikt de bal nog maar net als eerste. Xucheng verovert de bal door een tackle van achteren. Xucheng haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Feng de bal onder controle te krijgen. Encai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Ruitong met een sublieme pass. Xueyan rent richting de bal. Xucheng rent richting de bal. Daar is Jiayin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiayin schiet op doel. Encai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huade rent richting de bal. Zhiyu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruitong. Zhiyu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zhiyu kan niet meer verder spelen. Ze komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 重庆力帆 42%, Chengdu Giant Panda 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
重庆力帆 - Chengdu Giant Panda 0:0

60e minuut.
Jiyao geeft de bal voor. Ze probeert naar een medespeler te passen. Jiayin is nu in balbezit. Xucheng is nu in balbezit. Xucheng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zhixue verovert de bal door een tackle van achteren. Zhixue met een sublieme pass. Xucheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiayin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiayin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Jiayin passt de bal met de wreef. Feng rent richting de bal. Xucheng verovert de bal door een tackle van achteren. Xucheng draait met de bal, schiet en ... Encai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zhixue is nu in balbezit. Xueyan is nu in balbezit. Zhixue begaat een overtreding. Xueyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Xueyan kan niet meer verder spelen. Yimou komt het veld opgelopen. Yimou zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Qiaosheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiyan verovert de bal door een tackle van achteren. Peiyan haalt uit met een fantastische trap. Xiunan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 重庆力帆 49%, Chengdu Giant Panda 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
重庆力帆 - Chengdu Giant Panda 0:0