Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jiangmen FC lunengbisheng
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Zhilei kopt de bal weg. Quanxing is nu in balbezit. Quanxing passt de bal in één keer door. Dongcheng rent richting de bal. Dongcheng schiet op doel. Linghui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

5e minuut.
Guancheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanliang verovert de bal door een tackle van achteren. `Tiger` Hu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanliang onderschept slim de pass. Guanliang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Yuyan is nu in balbezit. Dongcheng onderschept slim de pass. Yucun is nu in balbezit. Dongcheng is nu in balbezit. Dongcheng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jiangmen FC - lunengbisheng 1:0

29e minuut.
Huiwen rent richting de bal. Dongcheng onderschept slim de pass. Dongcheng passt de bal in één keer door. Yucun rent richting de bal. Yucun haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Huiwen passt de bal met de wreef. Zhilei rent richting de bal. Guanliang is nu in balbezit. Guanliang schiet op doel. Kun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jiangmen FC - lunengbisheng 1:1

42e minuut.
Guancheng geeft een lange en hoge pass. Quanxing probeert de bal aan de voet te houden. Mingjian is nu in balbezit. Yuyong onderschept slim de pass. Yuyong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiangmen FC 44%, lunengbisheng 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jiangmen FC - lunengbisheng 1:1

47e minuut.
Yuyan rent richting de bal. Yuyan passt de bal in één keer door. Yuyong rent richting de bal. Guanliang rent richting de bal. Guanliang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiangmen FC - lunengbisheng 1:2

48e minuut.
Yucun probeert naar een medespeler te passen. Dongcheng rent richting de bal. Guanliang verovert de bal door een tackle van achteren. Guanliang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiangmen FC - lunengbisheng 1:3

49e minuut.
Yucun met een sublieme pass. Dongcheng heeft problemen om de bal te vangen. Yuyong verovert de bal door een tackle van achteren. Yuyong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Yuyong passt de bal met de wreef. Guanliang is nu in balbezit. Zhilei geeft de bal voor. Yucun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yucun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hongze speelt de bal door. Mingjian is nu in balbezit. Yuyong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yuyong krijgt een gele kaart. Mingjian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mingjian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Linghui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Yuyong heeft problemen om de bal te vangen. Yuyong met een sublieme pass. Klungelig pakt Guancheng de bal. Guanliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanliang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiangmen FC 54%, lunengbisheng 46%.
Jiangmen FC - lunengbisheng 1:3